Scurta prezentare a activitatii

S.C. COMTERM INVEST S.R.L. a fost infiintata in 1999, capitalul este integral privat, firma fiind o afacere de familie. Inca de la inceputuri managementul COMTERM INVEST a depus eforturi pentru a asigura ridicarea la standardele europene a serviciilor prestate catre clienti, prin accentul pus pe calitatea lucrarilor executate, respectarea legislatiei in vigoare, prin angajarea de personal calificat si asigurarea perfectionarii continue a acestora.

Domeniu de activitate

COMTERM INVEST este o firma specializata in lucrari de instalatii termice si tehnologice, cazane termice industriale, instalatii de incalzire civile si industriale, constructii civile si industriale, constructii de retele de apa si canalizare, confectii metalice diverse.

In acest scop COMTERM INVEST a obtinut autorizatii ISCIR pentru:

Certificari si autorizatii

COMTERM INVEST este certificată conform sistemul calităţii ISO 9001 si 14001, pentru activităţile de construcţii civile şi industriale, construcţii de reţele de apă şi canalizare, captarea, tratarea şi distribuţia apei, colectarea şi epurarea apelor uzate, lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide, execuţie şi montaj cazane şi instalaţii industriale, activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.


In continuare sunt prezentate certificarile si autorizarile obtinute de catre S.C. COMTERM INVEST S.R.L. :

Istoric Lucrări

Lucrările executate și în curs de execuție au ca beneficiari clienți locali, naționali dar și clienți din Uniunea Europeană.